Word sponsor

De realisatie van Zeilcentrum Grou is mogelijk gemaakt door de gulle giften van fondsen, overheden, bedrijven en particulieren. Dankzij hen ligt er nu een prachtige accommodatie die al volop gebruikt is voor vele activiteiten.

Maar we zijn er nog niet. Nog steeds heeft de Stichting Zeilcentrum Grouw een bedrag van € 75000 nodig voor de financiering. Elke ondersteuning die wij daarvoor ontvangen is van harte welkom.

Wil uw bedrijf of organisatie Zeilcentrum Grou de volle wind in de zeilen geven? Als ondernemer / organisatie heeft u verschillende mogelijkheden om ons te helpen het Zeilcentrum Grou te realiseren en exploiteren. Hieronder ziet u, in het kort, de vijf verschillende mogelijkheden. Doel hiervan is om de keuze waarmee u het Zeilcentrum Grou wilt steunen gemakkelijker te maken. 

Pakket 1: Eenmalige bijdrage tussen 500 euro en 1250 euro

Tegenprestaties: Banner op onze site. Vermelding naam op een bord in het zeilcentrum: “gerealiseerd, met dank aan….” Ondernemer mag de naam van het zeilcentrum voor eigen promotiedoeleinden gebruiken in advertenties. Duur van dit contract is één jaar.

Pakket 2: Bijdrage van 500 euro per jaar, gedurende drie jaar

Tegenprestaties: Idem als bij pakket 1, maar dan voor een periode van drie jaar plus het plaatsen van advertenties in de programmaboekjes van de Frisia-zeilwedstrijden die bij Grou georganiseerd worden.

Pakket 3: Bijdrage van 1.000 euro per jaar, gedurende drie jaar

Tegenprestaties: Idem als bij pakket 2, plus daarnaast een jaarlijkse relatiedag of zeilclinic en de mogelijkheid om voor een bepaald zeilevenement een prijs of bokaal beschikbaar te stellen.

Pakket 4: Bijdrage >10.000 euro ex. BTW per jaar, gedurende drie jaar

Tegenprestaties voor dit hoofdsponsorpakket: Idem als bij pakket 3 plus het hijsen van een vlag of bannier tijdens evenementen en voor deze sponsor exclusiviteit in eigen branche. Tevens de mogelijkheid om een (zeil)competitie te vernoemen naar de hoofdsponsor. Overige bepalingen in overleg, afhankelijk van bedrag.

Pakket 5: Bijdrage is sponsoring in natura

Tegenprestaties: In onderling overleg te bepalen, afhankelijk van de waarde van de geleverde goederen of diensten. Vergelijkbaar met de pakketten 1 t/m 3.

De ondernemer als “Vriend van het zeilcentrum”

Mochten de pakketten 1 t/m 5 u onvoldoende mogelijkheden bieden, dan is er altijd nog de mogelijkheid om als ondernemer het zeilcentrum te steunen door, net als een particulier,  “Vriend van het zeilcentrum“ te worden. Er is dan geen sprake van een tegenprestatie. Bedoeling is wel om een Vriendendag te organiseren. Mogelijkheden zijn dan om éénmalig een bedrag te schenken, een jaarlijkse donatie te doen of één of meer certificaten (100 euro per stuk) in een renteloze lening aan te schaffen. U kunt hier doorklikken naar de nadere uitleg en het inschrijfformulier.  

Vul onderstaand formulier als u geïnteresseerd bent om sponsor van Zeilcentrum Grou te worden. Wij nemen dan contact met u op over over uw wensen en de mogelijkheden.
Velden met een ster (*) zijn verplicht in te vullen velden.

Bedrijfsnaam (*)
Uw naam (*)
Adres (*)
Woonplaats (*)
Uw telefoonnummer (*)
Uw email (*)
Onderwerp(*)
Uw wensen (*)
Vul de code in a.u.b. (*) captcha

  •  

Aanbevelingsbrieven

Foppe de Haan

"Grou is het watersportdorp bij uitstek". Qua ligging aan het Pikmeer, de EE en vlakbij de Oude Venen. Alles klopt, Grou heeft fantastische...

Foppe de haan

Lees meer