Stichting Zeilcentrum Grou

Zeilcentrum Grou     Comments No comments
okt
30

In het hart van Friesland, te midden van de meren, ligt het inspirerende Grou.  Grou is één van de oudste watersportplaatsen van Nederland. Zo is Grou, in de eerste helft van de vorige eeuw met de opkomst van de watersport, ontdekt door vele zeilers, motorbootvaarders, kanoërs, wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers. Gelegen in het hart van Friesland is Grou een uitstekende uitvalsbasis voor waterrecreanten en natuurliefhebbers. Op of langs het water van de vele fraaie meren en plassen, die met elkaar in verbinding staan via honderden sloten, vaarten en kanalen, is het puur genieten van rust en ruimte.

Zeilcentrum Grou is een geweldige accommodatie, op een ideale locatie… Naast het Prinses Margriet kanaal, veilig achter de strekdam. In de havenkom, dicht bij het centrum van het oude dorp. Een accommodatie die ruimte biedt aan de vertrouwde jeugdzeiltraingen en diverse zeilwedstrijden in Grou. Maar ook een accommodatie die mogelijkheden biedt om nieuwe activiteiten te ontwikkelen. Een ideale uitvalsbasis voor zeilwedstrijden, trainingen en andere watersport.
 

Comments are closed.

Aanbevelingsbrieven

Foppe de Haan

"Grou is het watersportdorp bij uitstek". Qua ligging aan het Pikmeer, de EE en vlakbij de Oude Venen. Alles klopt, Grou heeft fantastische...

Foppe de haan

Lees meer