21 september feestelijke opening Zeilcentrum

Zeilcentrum Grou     Comments No comments
aug
29
Op 21 september 2013 opent Zeilcentrum Grou officieel haar deuren! Op deze feestelijke dag bieden de Stichting Zeilcentrum Grou en KWV Frisia gezamenlijk een programma aan.
 
Onderstaand programma is gratis toegankelijk. Voor jong en oud, voor Grousters en (verre) buren. We nodigen iedereen van harte uit hierbij aanwezig te zijn en mee te doen! En we heten mensen met een beperking die kennis willen maken met de zeilsport extra welkom!
 
OFFICIELE OPENING
11.00 uur Ontvangst op de Bikpôle
11.15 uur Welkom door mw. Enny van der Wiel, voorzitter van Stichting Zeilcentrum Grou
11.20 uur Speech door gedeputeerde mw. Jannewietske de Vries
11.25 uur Speech door wethouder mw. Marian A.J. Jager-Woltgens
11.30 uur Openingshandeling
 
OPEN HUIS
Vanaf 13.00 uur is er OPEN HUIS en kan iedereen een kijkje nemen in het nieuwe Zeilcentrum.
 
KIJK EN BELEEF!
Vanaf 13.00 uur  tot ca. 16.30 uur zet KWV Frisia de feestelijkheden voort met diverse activiteiten op en rond het water. Voor jong en oude. Zoals valkzeilen, zeilen en wedstrijdjes zeilen in de 2.4, springkussen, skipkesilen, een rondvaart met de Markol en nog veel meer.
 
Daarnaast is er een speciaal programma voor de sponsoren en al die vrijwiligers die met tomeloze inzet hun steentje bijgedragen hebben aan Zeilcentrum Grou.
 

Post comment

Aanbevelingsbrieven

Foppe de Haan

"Grou is het watersportdorp bij uitstek". Qua ligging aan het Pikmeer, de EE en vlakbij de Oude Venen. Alles klopt, Grou heeft fantastische...

Foppe de haan

Lees meer