College van B&W bezoekt Zeilcentrum

Het college van B&W van de gemeente Boarnsterhim heeft donderdagochtend, 6 juni een werkbezoek gebracht aan de bouwplaats van Dijkstra’s Bouw waar het Zeilcentrum Grou in aanbouw is. Onder het genot van een kopje koffie en een lekker stukje oranje koek werd men bijgepraat over de stand van zaken rondom het Zeilcentrum.

Het college sprak unaniem haar bewondering uit voor het mooie ontwerp van het Zeilcentrum. Tevens was er volop waardering voor de inzet van zoveel vrijwilligers. Na de start in 2009 met een initiatiefgroep van 9 personen, is nu een club van zo’n 40 mensen actief, die in verschillende commissies hun bijdrage leveren aan het Zeilcentrum.

Met de komst van Zeilcentrum Grou worden ook – de zo noodzakelijke- openbare sanitaire voorzieningen gerealiseerd. Een vereiste voor de afronding van het Waterfront bij de Blikpôle. Zeilcentrum Grou heeft hiervoor een bijdrage ontvangen van de Gemeente uit de middelen van het Friese Merenproject.

Maandag 17 juni wordt Zeilcentrum Grou naar zijn plek gevaren aan de Blikpôle.

Post comment

Aanbevelingsbrieven

Foppe de Haan

"Grou is het watersportdorp bij uitstek". Qua ligging aan het Pikmeer, de EE en vlakbij de Oude Venen. Alles klopt, Grou heeft fantastische...

Foppe de haan

Lees meer