Geslaagde opening Zeilcentrum Grou

Zeilcentrum Grou     Comments No comments
sep
22

Onder grote belangstelling is zaterdag 21 september 2013 Zeilcentrum Grou geopend. Na de officiële opening van het Zeilcentrum Grou door gedeputeerde Jannewietske de Vries, voorzitter Stichting Zeilcentrum Grou Enny van der Wiel, wethouder Marian Jager-Wöltgens en Koninklijke Watersportvereniging Frisia voorzitter Sander Kamp was er in de middag gelegenheid voor een ieder om het Zeilcentrum te bekijken en kennis te maken met alle activiteiten van KWV Frisia.Klik hier voor een korte video-impressie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onder prima weer omstandigheden kon een ieder het Zeilcentrum Grou bekijken en kon er kennis gemaakt worden met jeugdzeilen, aangepast zeilen en wedstrijdzeilen. Daarnaast was Stichting Gehandicaptenwatersport Grou aanwezig, die elk uur met een volle MS Markol een rondje maakte over het meer. Ook het Grouster Skutsje was aanwezig voor een mooie zeiltocht. De belangstelling was groot en een ieder vond het een geslaagde dag.

Post comment

Aanbevelingsbrieven

Foppe de Haan

"Grou is het watersportdorp bij uitstek". Qua ligging aan het Pikmeer, de EE en vlakbij de Oude Venen. Alles klopt, Grou heeft fantastische...

Foppe de haan

Lees meer