Lekker zeilen met sponsors vanuit Zeilcentrum Grou

Zeilcentrum Grou     Comments No comments
okt
26

Op donderdag 3 september konden de sponsors genieten van de sponsoractiviteit 2015 van Stichting Zeilcentrum Grou. Een lekkere BBQ en een prachtige zeiltocht op It Doarp Grou vormden de hoofdbestanddelen van het programma. Het bestuur van de stichting bedankte op deze wijze de sponsors, die al voor het derde jaar achtereen hun steun betuigen.

Het stichtingsbestuur blikte kort terug op de belangrijkste ontwikkelingen sinds de vorige sponsordag. Ook de vele activiteiten die mogelijk zijn geworden door de realisatie van de accommodatie, passeerden de revue. Het was weer een flinke lijst van leuke en vooral sportieve activiteiten met heel, heel veel enthousiaste deelnemers.

Na de lekkere Barbeque gingen de sponsors aan boord van It Doarp Grou. Zij genoten van een prachtige, maar koude nazomeravond, waarop het skûtsje hen meevoerde over Wijde Ee en Pikmeer. En natuurlijk was er als afsluiting nog een drankje in het warme Zeilcentrum Grou.

Post comment

Aanbevelingsbrieven

Foppe de Haan

"Grou is het watersportdorp bij uitstek". Qua ligging aan het Pikmeer, de EE en vlakbij de Oude Venen. Alles klopt, Grou heeft fantastische...

Foppe de haan

Lees meer